Biopark deli: NOVÉ menu

Aneta s Janicou z Jem iné * prezliekli obedové menu v Biopark deli do farieb jarnej sezóny – špargľa aktuálne nahrádza v quinotte tekvicu, jačmenné krúpky budú po novom s restovanou brokolicou a kôprom, bulgurový šalát s kozím syrom osviežila reďkovka a do ďalších jedál pribudol karfiol, špenát a zelené šalátové listy. Okrem toho sa tento týždeň môžete tešiť napríklad aj na kalerábovú polievku, špargľovú polievku s bryndzou, mrkvovo-zázvorovú polievku či zelerový krém s vlašskými orechami a kôprom. Veríme, že Vám bude chutiť!

Denné obedové menu v našom deli v Bioparku Avion a Eurovea od 16. do 20. mája 2016:

Pondelok (16. 5. 2016)
Krémová paštrnáková polievka (1) / Krémová zemiaková polievka so špargľou (2)
POHÁNKA s červenou repou
Menu s polievkou 1: bezlepkové, bez laktózy, vegánske
Menu s polievkou 2: bezlepkové, vegetariánske
5,20 EUR

Utorok (17. 5. 2016)
Kalerábová polievka / Zelerový krém s vlašskými orechami a kôprom
Šalát s BULGURom, KOZÍM SYROM, údeným tofu, orechami a reďkovkou
– vegetariánske
5,90 EUR

Streda (18. 5. 2015)
Krémová špenátová polievka
Špargľové QUINOTTO s grilovanou hlivou
– bezlepkové, bez laktózy, vegánske
6,80 EUR

Štvrtok (19. 5. 2016)
Hŕstková polievka (1) / Špargľová polievka s bryndzou (2)
KUS KUS šalát s grilovanou zeleninou
Menu s polievkou 1: bez laktózy, vegánske
Menu s polievkou 2: vegetariánske
4,80 EUR

Piatok (20. 5. 2016)
Jarná zeleninová polievka / Mrkvovo-zázvorová polievka
Šalát s grilovaným KURACÍM MÄSOM, jablkom, hruškou a jogurtom
– bezlepkové
(obe polievky sú bezlepkové, bez laktózy, vegánske)
5,30 EUR

Ďalšie jedlá v Biopark deli, ktoré ponúkame v 20. týždni:
Šťavnatý zeleninový ŠALÁT
Slané zeleninové MUFFINY
Jem iné CVIKLOVÝ zemiakový šalát
JAČMENNÉ krúpky s restovanou BROKOLICOU, údeným tofu a kôprom
BATÁTOVÝ šalát s brusnicami a QUINOA
BATÁTOVÝ šalát s brusnicami a BULGURom
Šalát z červenej ŠOŠOVICE s fazuľou MUNGO a tofu
Šalát z čiernej ŠOŠOVICE s mrkvou, cviklou a MATCHA čajom
Šalát s grilovanou MRKVOU a pestrofarebnou RYŽOU
Šalát z celozrnnej RYŽE s HRÁŠKOM, mandľami a brusnicami
Šalát s grilovaným TOFU, s jablkom, hruškou a jogurtom
Šalát s grilovaným kuracím MÄSOM, jablkom, hruškou a jogurtom
KURACÍ šalát s domácou tofunézou a cícerom
#jeminevbioparku

* Aneta Orosiová a Janica Lacová, ktoré spoločne vystupujú pod značkou Jem iné, sú ambasádorkami Food Foundation Jamieho Olivera pre Slovenskú republiku. Lektorujú v Škole varenia v bratislavskej Starej tržnici a pracujú na projektoch v oblasti vzdelávania a gastronómie. Sú autorkami kuchárskej knihy “S Anetou a Janicou – Čo na srdci, to na jazyku”, ktorú vydalo vydavateľstvo Fortuna Libri. Ich knihu ako aj kvalitné BIOsuroviny na prípravu jednotlivých jedál nájdete vo všetkých obchodoch Biopark.

*** Biopark je slovenská sieť deviatich BIOobchodov, ktorých sortiment tvoria BIOpotraviny, prírodné výživové doplnky, BIOkozmetika a hygiena, EKOlogické čistiace prostriedky, a knihy. V troch bratislavských prevádzkach je naša ponuka rozšírená aj o ZDRAVÉ deli. Našimi zásadami sú nakupovať zodpovedne voči zdraviu, férovo voči farmárom a výrobcom, a ohľaduplne voči našej planéte a budúcim generáciám. Tešíme sa, že máme uvedomelých zákazníkov!
Sledujte nás na Facebooku: https://www.facebook.com/Biopark.sk
Sledujte nás na Instagrame: @bioparksk
Hashtag: #bioparksk